Communicatieconcepten

Je merk in kaart brengen
Als ervaren brandmanager brengt J10 samen met jou je kernwaarden, merkwaarden, merkpositie en merkvoordeel in kaart. En achterhalen wij het archetype dat het beste bij jouw product of dienst past. Zo kunnen we tot een krachtige merkbelofte en pay-off komen en jouw merk tastbaar maken in woord en beeld.
Corporate story schrijven
Met een heldere corporate story maak je als bedrijf duidelijk waar je voor staat en gaat. Op basis van het archetype(n), de merkwaarden en merkbelofte, schrijft J10 een korte en krachtige corporate story van één (of soms twee) A4-tjes. Zo beklijft jouw boodschap veel beter en communiceer je met meer impact. De corporate story is de basis voor alle cross-mediale communicatie en de perfecte tool om jouw verhaal steeds scherp in het vizier te houden. Samen met onze ervaren partners adviseren wij je over alle cross-mediale communicatie voor jouw bedrijf.
Copywriting
Wij schrijven teksten die passen bij wie je als bedrijf bent. Wij houden van jus, maar meer nog van eenvoud en authenticiteit. Gewoon zeggen wie en wat je bent en waarom je doet wat je doet. Vanuit het hart en met de juiste tone-of-voice voor je merk. Wij zijn eigenlijk helemaal niet belangrijk. Jij bent dat wel. En daarom is het schrijven van teksten voor ons in de eerste plaats luisteren, vragen en nog eens luisteren. Zodat wat in jouw hoofd zit, op de juiste manier op papier en in beeld komt. Steeds passend bij de middelen die je in wil zetten in de totale online en offline communicatie en de visuele presentatie van je bedrijf.
Vastgoedcommunicatie
In de vastgoedsector is het belangrijk interieur en communicatie als één geheel te zien. Je verkoopt bijvoorbeeld op korte termijn woningen in een nieuwbouwproject. Potentiële kopers moeten zich in de mogelijkheden van deze woning kunnen inleven. Hiervoor hebben zij beelden en sfeer nodig die hen hierbij helpen. En de juiste woorden bij de beelden. J10 creëert de juiste inrichting, sfeer, kleuren en materialen in 2D of 3D impressies en schrijft begrijpelijke en aantrekkelijke teksten voor het project. Of coördineert de vormgeving van de brochure of website. Inmiddels hebben wij al diverse grote projectontwikkelaars mogen helpen om hun project optimaal te presenteren en verkopen.