OVER J10


OVER J10

Wij geloven in de kracht van totaalbeleving. Vanuit je merkbelofte bouwen aan je totale bedrijfsuitstraling. Dus aan alle marketingcommunicatie en aan een bedrijfsinterieur dat daarbij aansluit. Eén krachtig verhaal, het verhaal van je bedrijf, van je merk. Dat is sterk!

Jeanne-Tine van Vonderen werkte jarenlang óf als communicatieadviseur óf als interieurvormgever aan projecten. Daar waar ze beiden aspecten voor haar rekening mocht nemen, bleek de optelsom meer te zijn dan de som der delen. Er ontstond een sterke merkbeleving. Zo groeide het idee voor J10 creative concepts. Eén gesprekspartner voor het creëren van een sterke merkbeleving voor uw bedrijf: in communicatie en interieur.

J10 werkt samen met specialisten op het gebied van vormgeving, 3D design, webdesign, social media, copywriting en creative thinking om dit voor haar opdrachtgevers te realiseren.

Communicatieconcept

U wilt uw bedrijf, product of dienst onder de aandacht brengen bij uw (nieuwe) doelgroepen. Wellicht heeft u daarbij al bepaalde middelen in gedachte. J10 helpt u om eerst uw boodschap helder in beeld te krijgen. Op basis van uw kern en merkwaarden. En vanuit uw merkbelofte. Samen met u bepalen we dan wat die boodschap wordt, welke middelen u daarvoor het beste in kunt zetten en hoe we dat in woord en beeld voor u vertalen. Het resultaat is altijd concreet, prikkelend en passend in de beleving van uw klanten.

Communicatie-middelen

Wij durven gerust te stellen dat we eigenwijs zijn. Wanneer u bijvoorbeeld vraagt om een (digitale) nieuwsbrief of brochure, willen wij eerst weten wat u hiermee wilt realiseren. Misschien moeten we eerst een paar stapjes terug. Is een brochure wel het meest succesvolle middel om dat te bereiken? Is uw boodschap wel helder genoeg? Of onderscheidt u zich zo wel echt van uw concurrenten? Wij helpen u vervolgens graag echt voorwaarts. Met een pakkende tekst in een imponerende vorm. Imponerend omdat het werkt, en niet alleen om de vorm. Of het nu gaat om websites, nieuwsbrieven, advertenties of brochures, het gaat erom dat uw klanten dit ervaren. Dan bent u (en zijn ook wij) succesvol.

Identiteitscan

Onze identiteitscan is niet meer en niet minder dan een snelle manier om de kern van uw zaak boven tafel te krijgen. Geen uitgebreide sessies en dikke rapporten, maar toch de diepte in. Wij willen niet zomaar iets voor u maken, maar het hart van uw klanten raken. En dat kan alleen als we weten waarom u maakt wat u maakt of doet wat u doet. En hoe u zich daarin onderscheidt van andere spelers op de markt. In een twee uur durende identiteitsessie vragen wij u het hemd van het lijf en halen we de onderste steen boven. Het mooiste is als u na dit gesprek zelf de nog open vragen ingevuld heeft. De identiteitscan maakt onderdeel uit van ons communicatieadvies. Voor uitsluitend een identiteitscan maakt J10 graag een offerte op maat voor u.

Interieurontwerp en realisatie

J10 is gespecialiseerd in interieurontwerp voor zakelijke klanten. Voor een bedrijf staat een interieur nooit op zichzelf, maar maakt deel uit van de totale uitstraling. En juist in de link tussen deze twee zijn wij heel goed thuis. Of het nu gaat om een entree, vergaderruimte, winkelconcept of meeting, J10 koppelt de beleving die uw doelgroep zoekt aan het interieurconcept. Daarnaast helpt J10 u ook bij de perfecte uitvoering van het concept, samen met onze of de door u geselecteerde leveranciers. Van meubels op maat tot verlichting en van vloeraankleding tot kunst aan de muur. Wij werken hiervoor samen met diverse gerenommeerde leveranciers en partners.

Verlichtingsontwerp en realisatie

Verlichting is een essentieel onderdeel in het interieurconcept, zeker waar het gaat om beleving. Door de samenwerking met onze vaste verlichtingsdeskundigen en elektriciens kunnen wij u altijd een advies op maat geven. En ervoor zorgen dat uw project ook technisch deskundig wordt doorgerekend en uitgevoerd. J10 blijft steeds op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van (LED)verlichting om u up-to-date te adviseren.

Meubelontwerp op maat en realisatie

Een interieurconcept dat past bij uw specifieke wensen vraagt veelal om maatwerkmeubels. J10 tekent daarom ook het maatwerk in en werkt dit voor u uit naar een 3D visualisatie. Samen met onze interieurbouwers werken wij de meubels uit naar een technische tekening, waarna deze worden gemaakt in de door u gewenste afwerking.

Vastgoedcommunicatie

De vastgoedsector is bij uitstek de sector waarin interieur en communicatie als één geheel gezien (moeten) worden. U verkoopt bijvoorbeeld op korte termijn woningen in een nieuwbouwproject. Potentiële kopers moeten zich in de mogelijkheden van hun nieuwe woning kunnen inleven. Hiervoor hebben zij beelden en sfeer nodig die hen hierbij helpen. En de juiste woorden bij de beelden. J10 creëert de juiste inrichting, sfeer, kleuren en materialen in uw 2D impressies en schrijft begrijpelijke en aantrekkelijke teksten voor het project. Of coördineert de vormgeving van uw brochure of website. Inmiddels hebben wij al diverse grote projectontwikkelaars mogen helpen om hun project optimaal te presenteren en verkopen.

Interieurscan

In een twee uur durende sessie gaan wij na hoe uw huidige interieur matcht met uw huisstijl en merkbelofte. We beginnen bij de merkbelofte en bespreken samen met u de merkwaarden. We kijken naar het pand, de afwerking, meubels, verlichting, decoratie en gebruikte stijl om vanuit de merkwaarden en huisstijl verbeteringen te realiseren. Het resultaat verwerken wij in een plan van aanpak in woord en beeld. Ook een gewenste toekomstige huisvesting nemen wij hierin mee. Een uitgewerkte interieurscan in de vorm van een kleurig ingebonden rapport kost 495 euro exclusief BTW. Besluit u J10 opdracht te geven voor het ontwerp van uw bedrijfsinterieur*, dan ontvangt u de interieurscan gratis. U betaalt dan alleen de prijs voor het interieurontwerp.

(* bij een bedrag boven de 1250 euro)

Kleuradvies

Stel, u bent toe aan het opfrissen van uw bedrijfspand en u bent nog heel tevreden over de inrichting, maar u wilt de kleurstelling wel wat actueler maken. Of nog net iets beter aan laten sluiten bij uw huisstijl. Of de merkwaarden zijn in de loop van de tijd wat veranderd en u wilt dit tastbaar maken in uw bedrijfsomgeving. Dan kan een kleuradvies voldoende zijn om toch een heel nieuwe sfeer te creëren. J10 helpt u graag bij het bepalen van een nieuw kleurenpalet dat perfect aansluit bij uw bedrijfsidentiteit.