OVER J10

Wij geloven in de kracht van totaalbeleving. Vanuit je merkbelofte bouwen aan je totale bedrijfsuitstraling. Dus aan alle marketingcommunicatie en aan een bedrijfsinterieur dat daarbij aansluit. Eén krachtig verhaal, het verhaal van je bedrijf, van je merk. Dat is sterk!

Jeanne-Tine van Vonderen werkte jarenlang óf als communicatieadviseur óf als interieurvormgever aan projecten. Daar waar ze beiden aspecten voor haar rekening mocht nemen, bleek de optelsom meer te zijn dan de som der delen. Er ontstond een sterke merkbeleving. Zo groeide het idee voor J10 interieur & communicatie. Eén gesprekspartner voor het creëren van een sterke merkbeleving voor uw bedrijf: in communicatie en interieur.

J10 werkt samen met specialisten op het gebied van vormgeving, 3D design, webdesign, social media, copywriting en creative thinking om dit voor haar opdrachtgevers te realiseren.

Samenwerkingspartners: DeltaZuid, Burotronic, Wegelicht.

ONZE PROJECTEN

PORTFOLIO

Onze klanten zijn op zoek naar een creatieve en praktische vertaling van wie ze zijn en waar hun kracht zit. Zodat hun klanten deze kracht en meerwaarde horen, zien en beleven. In communicatie en interieur. Met hun huisstijl, website of showroom. Of met hun nieuwsbrief, kantoor of entree. J10 overziet het geheel. Eén gesprekspartner, vertaler én bewaker van uw merkbelofte. J10 helpt kleine en grote bedrijven het verschil in beleving te maken, vanuit het hart van de zaak. In grote projecten en in kleine stapjes.


28/11/2022

NIEUW INTERIEUR VOOR ERGONOMIQUE EINDHOVEN

Interieurontwerp Ergonomique Eindhoven
05/03/2017

NIEUW INTERIEUR VOOR VILLA DEN HEMEL LIEMPDE

Afgelopen half jaar werkte J10 aan een nieuw interieurconcept voor huize Den Hemel in Liempde. De bijzondere splitlevel villa die verscholen ligt in de velden en […]
05/03/2017

THE LAW FACTOR NAAR HARTJE CENTRUM EINDHOVEN

The Law Factor Eindhoven verhuisde onlangs naar een nieuw pand in het centrum van Eindhoven. Achter de Witte Dame in het oude LAC van Philips is Boozters Omnichannel […]

REFERENTIES